Skena UP! Прищина, Косово!

Първото ми пътуване до Косово повече от изненадващо, се оказа пълно с много открития, изненади, неочаквани срещи и много положителни емоции. Разбира се, успехът който постигна Албена Григорова със спечелването на приза за най-добра актриса на фестивала, чрез нашето представление „Схватки“, беше най-ценната награда и силната емоция. За съжаление не успяхме да присъстваме на награждаването и церемонията по закриването на фестивала.

Спектакълът „Схватки“ беше програмиран на 7 декември от 22:00ч. в Театър „Додона“ , който беше изключително приятно място. Единственият минус, който изпитахме беше, че той е приспособяване за театър сграда, така че имаше сериозни проблеми с акустиката. Техническият екип беше невероятно добре организиран и комуникативен, като се има предвид незнанието на английски на никой от тях. Единствено преводачът ни знаеше английски. Тези хора заслужиха нашите благодарности.

Благодаря от все сърце и на Дени Петрова, която с много труд и бързи реакции направи, така че да имаме адекватни и добри субтитри, при това с действията си от България.

Малко снимки от фестивала и Прищина:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: